Northampton – Derby

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Northampton tar emot välkända klubben Derby under fredagskvällen. Att klubben lyckats avancera är imponerande men visserligen har de haft en gynnsam lottning hittills. Northampton är den enda League Two-klubben, som återfinns i cupspelet. Laget har inte stött på någon riktigt tuff motståndare ännu, därmed blir fredagens match mot Derby County ett riktigt test för klubben och även dess spelare

Derby County var nog väldigt nöjda när lottning till FA-cupens fjärde runda ägde rum. Det fanns en stor chans att laget skulle få ta sig an ett av de många Premier League-lagen som är kvar i cupen, istället lottades Derby mot League Two-klubben Northampton Town. På pappret var Northampton de enklaste motståndet Derby kunde få, men som vi många gånger sett är cupmatcher aldrig enkla.

Jag spelar på raka ettan till 1,88 @ betway.

  • Match: Northampton – Derby
  • Spel: Northampton (1)
  • Odds: 1,88 @ betway
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 24/1

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar