Hull – Chelsea

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hull kommer till lördagens cupspel med två tunga förluster i bagaget. De torskade mot Derby med uddamålet och dessförinnan mot Fulham, med uddamålet. Detta innebär att laget placerar sig på tolfteplatsen i Championship. Dem orangeklädda har sju poäng upp till playoff-spel ett avstånd som rent poängmässigt även är fullt möjligt att ta igen. Under lördagskvällen väntar tufft motstånd.

Chelsea kommer närmast från ett möte mot Arsenal hemma på Stamford Bridge. Rivalmatchen slutade 2-2, ett resultat som inte riktigt speglade matchen. Chelsea var dominanta, hade mycket boll och hade många lägen att göra fler mål. Hade man förvaltat sina lägen skulle man ganska enkelt vinna matchen, med ett par bollar. Mot Hull på lördag måste man få upp effektiviteten.

Jag spelar på raka tvåan till 1,45 @ bet365.

  • Match: Hull – Chelsea
  • Spel: Chelsea (2)
  • Odds: 1,45 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 25/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar