Bournemouth – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bournemouth kommer här närmast från en oerhört viktig och efterlängtad seger i ligaspelet. Vinsten på hemmaplan mot Brighton, var klubbens första seger på sex matcher. Trots de inspelade poängen är läget fortfarande prekärt för hemmalaget som placerar sig tredje sist i Premier League. Innan lagets viktiga möte mot Aston Villa på hemmaplan, väntar dessförinnan Arsenal i FA-cupen.

Arsenal blev rejält utspelade av Chelsea i Londonderbyt, men trots den svaga insatsen lyckades laget tillslut, ganska förbluffande få med sig en poäng. Inför måndagens möte mot Bournemouth måste man höja sig ett par nivåer, annars blir det med största sannolikhet respass ur cupen. Arsenal ska självklart vara favoriter, man möter trots allt ett lag som ligger på nedflyttningsplats i ligan.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Bournemouth – Arsenal
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 27/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar