Oskarshamn – HV71

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Oskarshamn fortsätter kampen på säkrat SHL-kontrakt. Hemmalaget har inför den här omgången, fem poäng upp till Linköping. Det är inget omöjligt uppdrag för IKO med matchen mindre spelad. Senast mot Skellefteå kvitterade laget till 3–3 i tredje perioden för att sedan avgöra matchen med 30 sekunder kvar. Mycket viktig seger för hemmaklubben. Oskarshamns hemmaspel är emellertid ett av ligans sämsta.

HV71 stod förra tisdagskvällen och hade det tufft. Man förlorade på hemmaplan mot Linköping med 4–1 och därmed noterades femte raka förlusten. Men vinden har vänt. I lördags stod de för en imponerande prestation där man vann med 4–1 mot ett bra Rögle i Catena Arena. Därefter vann de tisdagens match mot Färjestad med 8–4 och det är riktigt positiva besked. Jag tror den fina trenden fortsätter.

Jag spelar på raka tvåan till 1,95 @ betway.

  • Match: Oskarshamn – HV71
  • Spel: HV71 (2)
  • Odds: 1,95 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 30/1

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar