Real Madrid – Atlético

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Real Madrid imponerar i nuläget och leder Primera Division efter 21 omgångar, tre poäng före största rivalen Barcelona. Zinedine Zidane har fått ordning på skeppet, och klubben går faktiskt väldigt starkt. Hemmastatistiken är bra, de är obesegrade efter tio matcher. Nyckelspelarna har presterat och det är nyckeln bakom till dess framgångar. Hemmalaget borde vara favoriter ikväll.

Atlético Madrid återfinns på femteplatsen. Fyra raka matcher utan postivt resultat för Atletico Madrid. En mycket tung tid för Simeone och huvudstadslaget, som dessutom har anfallaren Diego Costa skadad och Joao Felix osäker till framtida matcher. Atletico Madrid löste inte segern mot nästjumbon Leganes senaste helgen. 0-0 matchen är ett bevis och lite som ett facit på lagets tunga form.

Jag spelar på raka ettan till 1,91 @ bethard.

  • Match: Real Madrid – Atlético
  • Spel: Real Madrid (1)
  • Odds: 1,91 @ bethard
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 1/2

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar