Sampdoria – Napoli

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Sampdoria innehar sextondeplatsen i tabellen. Tycker inte hemmaklubben har lyft under Ranieri. En seger på fyra ligamatcher efter vinterbreaket. Bortsett slakten av bedrövliga Brescia, har hemmalaget gjort ett mål på tre omgångar. Bara två lag har gjort färre Serie A-mål än Sampdoria under säsongen. Quagiarella och Gabbiadoni skrämmer väl inte jättemycket och ska även leda en Serie A-offensiv 2020.

Napoli fick äntligen med sig ett bra resultat förra helgen. Slog Juventus med 2-1 på ett övertygande sätt, vilket var en uppföljning av cupsegern mot Lazio ett par dagar innan. Äntligen lite positiva resultat under Gattusos ledning, vars intåg inte inneburit något lyft fram till nu. Ligger inför den här omgången bara elva i Serie A. Ska ju vara så mycket bättre än så. Tror på bortaseger ikväll.

Jag spelar på raka tvåan till 1,83 @ bethard.

  • Match: Sampdoria – Napoli
  • Spel: Napoli (2)
  • Odds: 1,83 @ bethard
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 3/2

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar