Detroit – Philadelphia

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Detroit Red Wings besegrades av Rangers under natten till söndag på hemmaplan. Henrik Lundqvist gjorde comeback, och höll första nollan denna säsong. Jonathan Bernier gjorde samtidigt hans första NHL-match på längre tid. Hemmamålisen har inte spelat sedan mitten av januari efter skada. Mot Rangers stod Jonathan för 30 räddningar. Laget har släppt in 34 mål på åtta matcher.

Philadelphia Flyers vann med 6-3 mot Colorado i Wells Fargo Center under natten till söndag. Niskanen stod för ett mål och en assist och Sean Couturier hade tre assist för Flyers som har resultatraden 28-17-7. Matchen innan förlorade man på övertid mot Pittsburgh Penguins med 4-3 under natten till lördag och man är nu 3-0-1 på sina fyra senaste matcher. Alex Lyon stod för 28 räddningar senast.

Jag spelar på raka tvåan till 1,81 @ betsson.

  • Match: Detroit – Philadelphia
  • Spel: Philadelphia (2)
  • Odds: 1,81 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:30, 4/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar