Philadelphia – Boston

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Philadelphia Flyers plockade dess fjärde raka seger mot New York Islanders i Wells Fargo Center under natten till måndag. Matchen avgjordes i förlängning och Flyers vann med 4-3. James van Riemsdyk hade fyra assister för Flyers vars resultatrad är 7-2-1 under säsongen. Detta innebär att Philadelphia återfinns på förstaplats i East Division. Naturligtvis kommer denna tillställning bli underhållning.

Boston Bruins kom tillbaka från ett 3-0 underläge med fem raka obesvarade mål och vann med 5-3 mot Washington Capitals. Klubben har nu 6-1-2 för säsongen. Jaroslav Halak gjorde 23 räddningar. Flyers har förlorat två matcher den här säsongen, mot Boston. De möttes i ett rafflande dubbelmöte där de första slutade med en 5-4 förlust för Flyers efter straffar. Därefter körde Bruins över Flyers med 6-1.

Jag spelar på Boston ML till 1,88 @ Unibet.

  • Match: Philadelphia – Boston
  • Spel: Boston ML
  • Odds: 1,88 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 02:00, 4/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar