Philadelphia – Boston

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Philadelphia Flyers plockade dess fjärde raka seger mot New York Islanders i Wells Fargo Center under natten till måndag. Matchen avgjordes i förlängning och Flyers vann med 4-3. James van Riemsdyk hade fyra assister för Flyers vars resultatrad är 7-2-1 under säsongen. Detta innebär att Philadelphia återfinns på förstaplats i East Division. Naturligtvis kommer denna tillställning bli underhållning.

Boston Bruins kom tillbaka från ett 3-0 underläge med fem raka obesvarade mål och vann med 5-3 mot Washington Capitals. Klubben har nu 6-1-2 för säsongen. Jaroslav Halak gjorde 23 räddningar. Flyers har förlorat två matcher den här säsongen, mot Boston. De möttes i ett rafflande dubbelmöte där de första slutade med en 5-4 förlust för Flyers efter straffar. Därefter körde Bruins över Flyers med 6-1.

Jag spelar på Boston ML till 1,88 @ Unibet.

  • Match: Philadelphia – Boston
  • Spel: Boston ML
  • Odds: 1,88 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 02:00, 4/2
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!