Verona – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Hellas Verona har siktet inställt på europaplats när serieledande Juventus kommer på besök. Efter en kortare session i italienska andradivisionen, har Verona flyttats upp till högstaligan och de gör onekligen en imponerande säsong. För närvarande huserar man på niondeplatsen i tabellen, men man är inte långt ifrån en betydligt bättre placering. Hemmalaget har en poäng upp till europaplats.

Juventus radar upp vinster i ligaspelet och har nu ett försprång på tre poäng ner till Inter och fyra poäng ner till Lazio. Men även om man ständigt hämtar trepoängare efter trepoängare har spelet lämnat en hel del att önska. Det är väldigt ofta man vinner med små marginaler och storvinsterna har, sett till hela säsongen, lyst med sin frånvaro. Uddamålsvinster har varit väldigt vanligt förekommande.

Jag spelar på Verona +1,5 mål (Asian Handicap) till 1,55 @ Unibet.

  • Match: Verona – Juventus
  • Spel: Verona +1,5 (AH)
  • Odds: 1,55 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 8/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar