Djurgården – Växjö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården gästas av Lakers på Hovet under torsdagskvällen. Djurgården har efter en tvivelaktig start börjat tugga igång ordentligt. Under senaste 20 omgångarna är Djurgården ligans formstarkaste lag, och dem börjar segla upp i tabellen och flåsa lag som Frölunda, Örebro och Färjestad i nacken. Samtidigt har hemmalaget bara tre poäng till strecket mellan kvartsfinal och play in. SHL-tabellen är naturligtvis jämn.

Växjös säsong har varit fiaskobetonad. Man tippades i toppen, men har inte levt upp till förväntningarna vilket visar sig i tabellen. Laget ligger precis ovanför play in-strecket och Brynäs är bara en poäng bakom. Den här upplagan av Växjö gör ingen klok och vi hittar flera spelare som skulle vara tongivande spelare, men som istället underpresterat något fatalt. Jakob Forsbacka Karlsson och Richard Gynge är exempel.

Jag spelar på raka ettan till 1,54 @ ComeOn.

  • Match: Djurgården – Växjö
  • Spel: Djurgården (1)
  • Odds: 1,54 @ ComeOn
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar