Växjö – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Växjö har imponerat under säsongsinledningen, precis som väntat. Laget återfinns nu på förstaplatsen efter sex spelade matcher, strax före ligatvåan, Frölunda. Sam Hallam har emellertid lite att jobba på om Växjö ska, återupprepa sin succésäsong från ifjol. Offensiven har varit bra, men dock finns frågetecken kring försvarsspelet. Växjö har dessutom alla möjligheter att kunna kriga uppe i toppen denna säsong.

Djurgårdens nye huvudtränare Barry Smith har fått en tuff start i sin återkomst till svensk hockey. Deras spel har hittills inte varit något att hurra över och dessutom fortsätter skadorna påverka truppen. Jacob Josefson och Manuel Ågren saknas sedan tidigare och senast mot Leksand var Rhett Rakhshani borta. Marcus Sörensen var också tveksam till spel, men spelade. Djurgården kommer inte slåss i toppen.

Jag spelar på raka ettan till 1,73 @ betsson.

  • Match: Växjö – Djurgården
  • Speltips: Växjö (1)
  • Odds: 1,73 @ betsson
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 15:15, 2/10

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!