Leipzig – Werder Bremen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Leipzig är dagens hemmalag, tillika ligatvåa och kommer till lördagens match med ett par tunga veckor i bagaget. Sedan laget kom tillbaka från vinteruppehållet, har hemmalaget spelat fyra ligamatcher och endast tagit en seger, utöver det blev det respass i cupen mot Frankfurt. Trots tre raka poängtapp, ser tabelläget onekligen gynnsamt ut. Serieledande dominanterna Bayern München. har bara en poäng fler.

Werder Bremens läge börjar se allt mer kritiskt ut. Laget föll närmast mot Union Berlin på hemmaplan. Förlusten var lagets tredje raka ligan och inför omgången placerar man sig näst sist i tabellen, upp till Mainz på säker mark är avståndet nu fyra poäng. Frågan är om inte de avståndet kommer växa de närmaste omgångarna, spelschemat för Bremen är nämligen otroligt tufft.

Jag spelar på Leipzig -1 (Asian Handicap) till 1,66 @ bet365.

  • Match: Leipzig – Bremen
  • Spel: Leipzig -1 (AH)
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:30, 15/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar