Olympiakos – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Olympiakos är obesegrade på hemmaplan i seriespelet under säsongen, med elva segrar och ett kryss. Klubben spelade gruppspel i Champions League och man var, gick obesegrade på hemmagräs genom hela kvalet och väl i gruppspelet förlorade Olympiakos endast en match på hemmaplan, knapp förlust mot Bayern München. Det är heller inte någon dålig form Olympiakos besitter.

Arsenal noterades för en efterlängtad seger i senaste omgången av Premier League. De kunde stoltsera med en seger på 4-0, lagets första vinst i ligaspelet sedan nyårsdagen. Det har inte sett särskilt bra ut för Arsenal på senaste tiden, det nya året har präglats av kryss och man har tappat mycket poäng. Det är heller ingen hemlighet att Arsenal har svårt att leverera på resande fot.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,63 @ Unibet.

  • Match: Olympiakos – Arsenal
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 20/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar