Anaheim – Vegas

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Anaheim Ducks innehar nästjumboplatsen i Western Conference. Hemmalaget har haft flertalet tunga spelare på skadelistan under lång tid. Värst är såklart skadorna på Ryan Kesler och Patrick Eaves som båda förmodligen missar hela säsongen, det ska mycket till för att det ska undvikas. Erik Gudbranson och Cam Fowler kommer säkerligen inte heller spela inatt. Gästerna är naturligtvis väsentligt bättre.

Vegas Golden Knights ligger i för sig bara elva, men ser ut att kunna ta sig till slutspelet igen. Efter fem raka vinster har man tagit ikapp mycket i toppen och nu går man stenhårt för att få spela Stanley Cup-slutspel. Det finns många saker som skiljer Ducks och Golden Knights den här säsongen, där den stora skillnaden såklart är skillnaden i klass mellan lagen. Det är uppenbart att Vegas är bättre.

Jag spelar på raka tvåan till 1,95 @ Unibet.

  • Match: Anaheim – Vegas
  • Spel: Vegas (2)
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 04:00, 24/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar