Man United – Club Brügge

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester Uniteds form har förbättras sedan hemmaförlusten mot Burnley. Man har därefter spelat sex matcher och är inte bara obesegrade utan också spelat bra. Hemmalagets säsong har varit mycket upp och ner, men det känns som att United hittat rätt igen. Senast besegrade engelsmännen Watford på Old Trafford med 3-0 och seriematchen dessförinnan, besegrades Chelsea med 2-0 på bortagräs.

Club Brügge fick nöja sig med slutspel i Europa League. Men europaspelet ser ut att ta slut här för den belgiska klubben, detta efter att man först fick det där bortamålet mot sig senast, och nu tvingas bege sig till Old Trafford i returen. Att första drabbningen slutade oavgjort är knappast förvånande, Brügge är ett väldigt starkt hemmalag, men troligen kommer man få det tufft att lyckas få med sig ett resultat här.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ bet365.

  • Match: Man United Club Brügge
  • Spel: Man United (1)
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 27/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar