PSG – Club Brügge

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

PSG:s säsongsinledning har varit lite stormig. Fransmännen har haft en rad spelare på skadelistan. Inför kvällens CL-match, finns fortfarande Neymar utanför truppen. Frågan är om brassen någonsin kommer uppnå högstanivån igen. Ingen hemlighet att han allra helst lämnar klubben. Som läget är i gruppspelet, har hemmaklubben i princip chansen till åttondelsfinal om de vinner den här matchen nu ikväll.

Club Brügge har en viss chans att konkurrera om andra- eller tredjeplatsen. Det är kanske inte mot PSG som man ska plocka sina poäng, men en skrällpoäng i Paris skulle kunna hjälpa rätt så mycket. Däremot är klasskillnaden förmodligen alldeles för stor. Hos Brügge är Ruud Vormer avstängd och kommer inte att spela. I övrigt finns det inga skador eller avstängningar att orda om.

Jag spelar på att PSG vinner och håller nollan till 1,86 @ bethard.

  • Match: PSG – Club Brügge
  • Spel: PSG, håller nollan
  • Odds: 1,86 @ bethard
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 6/11

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar