Malmö – Färjestad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö sitter ganska säkert bland slutspelslagen. Klubben har 13 poäng tillgodo på Brynäs nedåt och till kvartsfinalplatsen skiljer åtta poäng, därmed kommer Malmö med största sannolikhet få spela play-in när 52 omgångar är spelade. Ett helt klart godkänt facit med tanke på truppen Malmö besitter under säsongen. Hemmalaget blandar och ger, en svaghet. Senast besegrades Örebro med 2-0.

Färjestad sitter i förarsits. Senast mot Rögle imponerade man rejält och stod som segrare i en jämn och bra match. Ännu har man inte säkrat något men åtta poäng ned till sjätteplatsen borde få gästerna att sitta hyfsat säkert när det kommer till att säkra en kvartsfinalplats. Strax bakom sig har de Skellefteå och tätt bakom finns även Rögle och HV71. Här vill man säkra en placering så högt upp som möjligt.

Jag spelar på Färjestad ML till 1,92 @ betway.

  • Match: Malmö – Färjestad
  • Spel: Färjestad ML
  • Odds: 1,92 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 29/2

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar