Tottenham – Wolves

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tottenham kommer till dagens tillställning med två raka förluster mot Chelsea och Leipzig. Endast en poäng skiljer mellan dagens motståndare i Premier League, där de förstnämnda ligger på 40 inspelade pinnar och motståndarlaget en mindre. Nu står naturligtvis mycket på spel, eftersom att det endast är några få poäng upp till topp-4-placering som innebär Champions League.

Wolves reser till huvudstaden med en betydligt bättre form än sitt motstånd. Gästerna har nyligen löst avancemang i Europa League efter att ha stött på spanska Espanyol, ett lag man besegrade med hela 4-0 i första mötet och hade då därmed råd att förlora returen, vilket man gjorde. De ligger visserligen sist i La Liga men det vore dumt att förneka det faktum att Wolves ser riktigt bra ut just nu.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,56 @ Unibet.

  • Match: Tottenham – Wolves
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,56 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 1/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar