Leicester – Wolves

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Leicester gästas av Wolverhampton i seriepremiären. Leicester, missade dessvärre Champions League-platserna, på målsnöret under föregående säsong. Något som Leicester hoppas plocka under denna säsongen. I Community Shield-finalen fick vi se ett mycket starkt Leicester. Det visade direkt att de blir att ta på allvar och vann med ett 1-0 mot Man City. De känns som stora favoriter här.

Wolverhampton har haft en tuff försäsong under nya tränaren Lage och har bara en vinst på deras fyra senaste matcher. Under fjolårets säsong var Wolves ett av ligans sämsta lag på bortaplan. Laget vann enbart fem matcher något de hoppas få ordning på direkt i premiären. Wolves har igenom åren visat att på sin dag är de en mycket tuff motståndare vilket Leicester få se upp med.

Jag spelar på raka ettan till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Leicester – Wolves
  • Spel: Leicester (1)
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 14/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar