Leicester – Wolves

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Leicester gästas av Wolverhampton i seriepremiären. Leicester, missade dessvärre Champions League-platserna, på målsnöret under föregående säsong. Något som Leicester hoppas plocka under denna säsongen. I Community Shield-finalen fick vi se ett mycket starkt Leicester. Det visade direkt att de blir att ta på allvar och vann med ett 1-0 mot Man City. De känns som stora favoriter här.

Wolverhampton har haft en tuff försäsong under nya tränaren Lage och har bara en vinst på deras fyra senaste matcher. Under fjolårets säsong var Wolves ett av ligans sämsta lag på bortaplan. Laget vann enbart fem matcher något de hoppas få ordning på direkt i premiären. Wolves har igenom åren visat att på sin dag är de en mycket tuff motståndare vilket Leicester få se upp med.

Jag spelar på raka ettan till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Leicester – Wolves
  • Spel: Leicester (1)
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 14/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!