Wolves – Southampton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Wolverhampton är inget enkelt lag på dess hemmaplan. Man spelar välorganiserat och tight samtidigt som man har en balanserad offensiv. Mycket fokus på effektiva kontringar. Men med detta sagt, så har de hittills blandat och gett under säsongen. Första halvleken mot Crystal Palace var fenomenal, medan klubben knappt hotade någonting i torsken mot Leicester.

Southampton har inlett säsongen med torskar mot Crystal Palace och Tottenham så var det inte många som hade kunnat tro på att man idag skulle ligga på en fjärdeplats i tabellen. 16 poäng på halvdussinet matcher. Southampton har stått för ett antal riktigt kliniska prestationer med ett antal clean sheets som säkerhetsställt att man inte enbart behövt förlita sig på lagets topp målgörare.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,95 @ bet365.

  • Match: Wolves – Southampton
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 23/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar