West Ham – Wolves

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

West Ham saknade imponerande prestationer, innan detta långa uppehållet kom. Har man dragit nytta av uppehållet, eller står man på samma plats sedan senast? Det återstår att se under lördagsmatchen, när bortalaget Wolverhampton, gästar London Stadium. Här ser jag gästerna som det klart starkare laget, men självklart skall inte hemmalaget räknas bort helt. West Ham har dessutom en okej trupp.

Wolves kommer till London med bästa möjliga trupp, samtliga spelare är speldugliga. Här gynnas laget kraftigt och givetvis är det läget något som ger truppen, klubben ett självförtroende och fin känsla inför omstarten. Det finns mängder med kvalitet i detta lag, kolla bara på Adama Traores makalösa säsong där han verkligen slagit igenom. Ruben Neves har verkligen en lysande framtid framför sig.

Jag spelar på Wolves Draw No Bet till 1,53 @ Unibet.

  • Match: West Ham – Wolves
  • Spel: Wolves DnB
  • Odds: 1,53 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 19/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar