Man City – Wolves

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Manchester City har övertagit förstaplatsen i Premier League. Dem har flera segrar på raken, som är ett styrkebesked och tecken på att Manchester City är påväg mot något stort. Åtminstone är dess dagsform inför mötet mot Wolverhampton väldigt bra, trots torsken mot Leipzig i Champions League. I Europa var britterna förövrigt redan klara för avancemang, och vidare plockades gruppsegern.

Wolverhampton har det tufft och trots vinsten mot West Ham för några veckor sedan har formen tyvärr gått nedåt. Det är ett svagt, osäkert och väldigt svårläst Wolves i år. Svårläst på det sättet att ingen vet vart man har laget den här säsongen. Det är absolut inget bottenlag, men tidigare har man haft känslan över att man kan hota högre upp i tabellen. Där räknar jag mer eller mindre ut laget.

Jag spelar på att Manchester City vinner och håller nollan till 1,63 @ Unibet.

  • Match: Man City – Wolves
  • Speltips: City + håller Nollan
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 13:30, 11/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar