Portsmouth – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Portsmouth innehar tredjeplatsen i tredeserien. För klubben, är detta årets match. Arenan kommer att koka. Spelarna vara peppade till hundra procent. Att mäta sig med spelare av Arsenals kaliber hör knappast till Portsmouths vardagsmat. Därav brukar de engelska cuperna kunna leverera skrällar, dock mindre i sista rundorna. Hur som helst kommer Portsmouth hit med formen helt toppad.

Arsenal stod för ett praktfiasko när veckans Europa League-slutspel trillades urm förlorade hemma mot grekiska Olympiakos. Man kan se det på två olika sätt, en stor revanschlusta här, eller att de får det svårt att ladda om och finna fokus. Dessförinnan hade Gunners vunnit tre raka matcher och inte förlorat på hela kalenderåret. Jag tror att vi kommer få se mål från båda lagen här ikväll.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,83 @ bethard.

  • Match: Portsmouth – Arsenal
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,83 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 2/3

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar