Norrköping – Falkenberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping var stora favoriter till att vinna gruppspelet i Svenska Cupen. Dock har emellertid tre lag, Norrköping, Falkenberg och Tvååker chans att avancera vidare. Efter förra helgens förlust mot division 1-laget Tvååker, är nu Norrköping piskade att vinna mot Falkenberg. Undertecknad tror att Norrköping studsar tillbaka, och tar sig vidare i cupen. Peking bör vinna denna match tämligen enkelt.

Falkenberg var länge uträknade från att klara sig kvar i fjolårets allsvenska men efter två segrar lyckades man gå förbi Kalmar och säkrade därmed kontraktet. Med 62 insläppta mål på 30 matcher var det även sensationellt att Falkenberg lyckades hålla sig kvar. En förklaring till att man lyckades spela ihop sina poäng var prestationerna på hemmaplan. Av lagets 25 poäng bärgades hela 19 på hemmaplan.

Jag spelar på raka ettan till 1,48 @ Svenska Spel.

  • Match: Norrköping – Falkenberg
  • Spel: Norrköping (1)
  • Odds: 1,48 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:30, 7/3

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar