PSG – Dortmund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

PSG har varit dominerande sedan oljemiljarderna rullat in i klubben, men utan att kunnat plocka någon större europatitel, trots ett alldeles makalöst spelarmaterial. Hemmalagets form är stabil. Man har gjort starka prestationer mot det inhemska motståndet. 5-1-krossen av Lyon i Franska cupen nu senast, var ett styrkebesked. Innan dess värjdes Dijon och Bordeaux undan. PSG bör vara sugna på revansch.

Dortmund har Marco Reus samt Thomas Delaney skadelistade och således indisponibla. Laget må vara i bra form, men väger ofta något lättare på resande fot och det känns ytterst tveksamt om de förmår att streta emot ett stjärnspäckat och påtryckande PSG över 90 minuters fotboll. Dessvärre kommer hela Parc des Princes vara tomt på supportrar till följd av coronaviruset.

Jag spelar på raka ettan till 1,87 @ bethard.

  • Match: PSG – Dortmund
  • Spel: PSG (1)
  • Odds: 1,87 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 11/3

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar