Dortmund – PSG

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Dortmund inleder sin Champions League-åttondelsfinal på hemmaplan i Tyskland under tisdagskvällen. Hemmalaget har löst kvällens spel i sex raka matcher, också med väldigt god marginal. Sett till hela säsongen, har hemmalaget snittat 4,54 mål per match hemma på Signal Iduna Park. En faktor till siffrorna, kan förklaras med de gulkläddas nyförvärv Erling Braut Håland. Hemmalagets form är bra.

PSG öser på som vanligt hemma i Frankrike, man leder ligan överlägset och krossar sitt motstånd vecka in och vecka ut. I senaste omgången hände det däremot något, man kryssade borta mot Amiens efter att ha legat under med 3-0. 4-4 slutade matchen efter en högst svängig drabbning. Likt Dortmund har PSG bjudit på målfester, sett till de fem senaste matcherna har målsnittet legat på 5,8 mål per match.

Jag spelar på över 3,0 mål till 1,65 @ bet365.

  • Match: Dortmund – PSG
  • Spel: Över 3,0 mål
  • Odds: 1,65 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 18/2