Bollnäs – Villa

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bollnäs kommer spela kvällens bandysemifinal inför tomma läktare på Sävstaås IP. Inför denna match har hemmaklubben ett underläge med 2-1 i matcher. Samtidigt innebär detta att säsongen kan vara över redan ikväll. Naturligtvis borde gästerna vara favoriter ikväll, och kommer sjävklart kriga för seger och avgöra matchserien. Därefter väntar en väldigt tuff matchserie!

Villa Lidköping är stora favoriter till att gå till final och kanske att till och med kamma hem guldet. Dessutom ska nämnas att gästerna är regerande mästare och besitter en tungt spelarmaterial med rutinerade herrar som Johan Esplund och Johan Löfstedt. Jag tror att bortalaget håller för favoritskapet och vinner över Bollnäs. Men samtidigt lär inte Bollnäs förlora med större siffror.

Jag spelar på Bollnäs +1,5 mål (Asian Handicap) till 1,55 @ betsson.

  • Match: Bollnäs – Villa
  • Spel: Bollnäs +1,5 (AH)
  • Odds: 1,55 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar