Lobi Stars – Ifeanyi Ubah

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Lobi Stars återfinns på tredjeplats i nigerianska högstadivisionen, och tillhör därav topplagen. Denna klubb tenderar att överskattas aningen mycket av spelbolagen i dessa tider. Det kan tyckas helt normalt med tanke på, att de förmodligen inte har stenkoll på Nigerias fotboll. Hemmalaget kommer senast från en bortaförlust mot Heartland med 2-0. Hemmalaget ska vara favoriter, men inte något stora sådana.

Ifeanyi Ubah är ett lag med uppåtgående trend, och man vann senast med 2-1 hemma mot Dakkada Inter. Imponerande är att man tog poäng borta mot Rivers United, ett givet topplag, i matchen innan. Nu möter Ifeanyi Ubah ett annat topplag, men där är formen inte lika bra. Lobi Stars har två raka matcher utan vinst, och faktum är att gästerna föll mot Heartland senast.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 2,95 @ Unibet.

  • Match: Lobi Stars – Ifeanyi Ubah
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 2,95 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 18/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar