Edsbyn – Villa

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Edsbyn kommer till SM-finalen på Studenternas med en obesegrad svit i slutspelet. Kvartsfinalen, tog Edsbyn greppet direkt och besegrade enkelt Vetlanda med 3-0 i matcher. Semifinalserien blev emellertid tuffare. Sandviken bjöd på tajta matcher, men Edsbyn vann även i den matchserien, övertygande med 3-0. Inför finalen står även Edsbyn som små favoriter, mycket tack vare dagsform och segern i serien.

Villa Lidköping slutade på andraplats i Elitserien den här säsongen och har gått starkt genom slutspelet, trots en förlust tillskillnad från Edsbyns noll. Det spelar mindre roll, formen är inte exakt lika god som Edsbyns, men det är inget som skall snackas upp då formen håller en mycket hög klass. Mästarna får se guldet hoppa ur händerna och Edsbyn vinner både grundserien och SM-guldet den här säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ Svenska Spel.

  • Match: Edsbyn – Villa
  • Spel: Edsbyn (1)
  • Odds: 1,90 @ Svenska Spel
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 15:15, 21/3

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar