Perth – Western United

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Perth Glory innehar femteplatsen i australiensiska högstaligan. Man har emellertid en nedåtgående trend, med fem raka segerfria matcher. Detta är också någonting som har påverkat hemmalaget och deras lilla chans på att faktiskt få en direktplats till semifinalen. Slutspelet avgörs genom att lagen, 3-6 får kvala om semifinalplats, medan 1-2, går direkt till semifinalerna. Klubben är favoriter här.

Western United har visat att man är ett lag som håller högsta klass, och som kan slå nästan alla lag. En stor anledning till det är den fina offensiv som man har, med totalt elva gjorda mål på de senaste två matcherna. Det är egentligen en siffra som talar sitt eget tydliga språk, helt för sig. Det lag som tar en trepoängare här skulle ha goda förutsättningar inför fortsättningen.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Perth – Western United
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 12:30, 23/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar