Magwe – Yangon

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Magwe United placerar sig på åttondeplatsen i Myanmars högstaliga. Hemmalaget har inte vunnit en match på nio spelade omgångar. Samtidigt är nämnvärt att dem har varit försvarsstarka under under inledningen av säsongen, vilket innebär att de inkasserat fyra poäng, närmare bestämt fyra oavgjorda matcher. Alltså har Magwe svårt att vinna matcher, samtidigt som de inte blir helt utspelade.

Yangon United kommer till matchen efter en stark vinst senast, hemma mot Hougang United. Det var alltså det internationella cupspelet som då gällde och det visar att man kunnat bibehålla sin fina form från ligan. För i ligaspelet har man gått bra, och även om de inledande omgångarna inte riktigt har motsvarats på slutet är formengod. Med 20 inspelade poäng har man fyra poäng upp till serieledning.

Jag spelar på under 2,75 mål (Asian Handicap) till 1,97 @ Unibet.

  • Match: Magwe – Yangon
  • Spel: Under 2,75 mål
  • Odds: 1,97 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 10:30, 24/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!