Landskrona – Torns

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Landskrona spelar fortsatt i svenska tredjedivisionen, närmare bestämt i Division 1 Södra. Ikväll spelar hemmalaget träningsmatch mot Torns som gästar Landskrona IP. Förra säsongen, när dessa klubbarna möttes i ligaspelet, blev det 1-1 och 3-0 till Landskrona. Hemmalaget slutade på andraplats, med minst insläppta mål i serien. Totalt blev det 19 insläppta mål på 30 matcher, det är naturligtvis imponerande.

Torns hade inte en lika framgångsrik säsong som Landskrona. Laget slutade på tolfteplatsen i Division 1 Södra. De var varken ett lag som gjorde en massa mål men inte heller släppte in en massa mål. Framåt blev det 35 mål och bakåt 41 mål på 30 omgångar. Så jag kan inte se Torns bli överkörda av Landskrona i denna match, som ändå kommer att bli en jämn affär. Matchen bör bli målfattig.

Jag spelar på under 3,5 mål till 1,62 @ Unibet.

  • Match: Landskrona – Torns
  • Spel: Under 3,5 mål
  • Odds: 1,62 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 25/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar