Ingelstad – Skabersjö

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Västra Ingelstad förlorade med 5-1 mot Lindeborg senast, ett Lindeborg som också är från division 6. Rent statistiskt verkade dagens hemmalag vara riktigt utspelade. Dessförinnan besgrades Ingelstad med 3-0 mot Arlöv. Totalt sett inga bra matcher och frågan, är hur Ingelstad, kommer matcha ett tuffare motstånd som Skabersjö. Det bör naturligtvis vara klasskillnad mellan lagen i kvällens match.

Skabersjö har hoppat mellan divion 4 och division 5 och ligger just nu i division 5. Man mötte division 4 laget Husie i lördags och förlorade med 2-4 i en ganska jämn match ändå. Ny kamp idag alltså med enbart en dags vila och lite risk för rotation möjligtvis. Däremot ska truppen inte vara den bredaste så blir det några förändringar lär det inte bli på några stora delar av truppen.

Jag spelar på Skabersjö -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,95 @ bet365.

  • Match: Ingelstad – Skabersjö
  • Spel: Skabersjö -1,0 (AH)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 19:15, 31/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar