Ferretti – Real Madriz

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ferretti återfinns på femteplatsen i Nicaraguanska högstatligan med 21 inspelade poäng. Ifall det står sig betyder denna placering att hemmalaget går vidare till det eftertraktade slutspelet. Hemmalaget kommer till matchen med bra form. Feretti har nämligen vunnit tre av deras fyra senaste ligamöten i hemmaborgen. I dessa tre segrar ingår det en 7-0-kross mot sexan Chinandega.

Real Madriz reser alltså till huvudstaden inför matchen mot Deportivo Walter Ferretti. I Nicaraguas högsta liga vid namn Liga Primera hittas tio lag i det spännande tabellskiktet. I nuläget befinner sig bortalaget på en åttondeplats efter 14 spelade omgångar. Real Madriz har blandat och gett rejält i säsongens ligaspel där förlusterna blivit alldeles för många på sistone.

Jag spelar på raka ettan till 1,57 @ bet365.

  • Match: Feretti – Real Madriz
  • Spel: Feretti (1)
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 03:00, 9/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar