Diriangén – Ferretti

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Diriangén återfinns på tredjeplatsen i Nicaraguas förstaliga. Hemmalaget hade tre raka vinster, men de åkte förrförra matchen på ett snöpligt oavgjort resultat borta mot tabelljumbon Las Sabanas. Därefter bortatorskade hemmaklubben mot ettan Managua. Man besegrades med två mål mot ett. Hemmalaget ligger med dess 24 poäng bara två poäng bakom tvåan Real Esteli.

Walter Ferretti ligger hack i häl på Diriangén och övriga, men har även Municipal Jalapa som flåsar dem i nacken på lika många poäng. Bakom Jalapa är det ett litet gap på fem poäng. WF har på 12 matcher skrapat ihop 18 poäng och +7 i målskillnad. Men de har otroligt svajande form på de senaste fem matcherna och ofta blir det rätt mycket mål när WF är med och spelar.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,83 @ ComeOn.

  • Match: Diriangén – Ferretti
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,83 @ ComeOn
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 03:00, 2/4

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar