Managua – Ferretti

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Managua tillika de regerande mästarna, plockade hem grundserien på ett ganska överlägset sätt. Under den gångna säsongen har laget endast åkt på två förluster och inför den avgörande semifinalen, är laget obesegrade, i tretton raka matcher. Inatt väntar Ferretti, som Managua vunnit emot och nollat två gånger om i serien. Managua är otroligt hemmastarka och ska naturligtvis vara favorittippade idag.

Ferretti placerade sig på fjärdeplats i Liga Primeras grundserie. Upp till Managua, som man ställs mot i den avgörande semifinalen, var avståndet tolv poäng. Ett ganska stort avstånd då grundserien endast innehåller 18 omgångar. Två av de sex förluster som Ferrettis åkte på var mot just Managua. Utöver förlusterna är det oroväckande för Ferrettis del att man på tre matcher inte lyckats göra ett enda mål.

Jag spelar på raka ettan till 1,66 @ bet365.

  • Match: Managua – Ferretti
  • Spel: Managua (1)
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 04:00, 30/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar