Ferretti – Jalapa

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Feretti innehar fjärdeplatsen i nicaraguanska förstaserien. Man kommer nu senast från en bortaförlust mot serieledarna Managua. Formen är annars mycket bra hos hemmalaget som hade innan förlusten, fyra raka segrar. Bland annat slog klubben andraplacerade Esteli hemma (1-0). Nämnvärt är att Feretti, tillhör ligans tre bästa hemmalag och jag tror de har goda chanser nu inatt.

Jalapa återfinns strax under Feretti, närmare bestämt på femteplatsen. Laget ska naturligtvis inte, på något sätt, underskattas. Gästerna inledde nämligen serien starkt, men samtidigt ska man ha i åtanke att formen hos gästerna i dagsläget, är katastrofal. Jalapa har endast tagit två poäng på deras fem senaste matcher, vilket såklart är ett svagt facit för ett lag som tillhör toppskiktet.

Jag spelar på raka ettan till 1,40 @ bet365.

  • Match: Ferretti – Jalapa
  • Spel: Feretti (1)
  • Odds: 1,40 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 03:00, 23/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar