Jalapa – Chinandega

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Jalapa återfinns på fjärdeplatsen i nicaraguanska högstaligan. Hemmaklubben har inledningsvis plockat 21 poäng på 13 spelade matcher. Hemmalaget kommer från en bortaseger mot bottenlaget Ocotal med 1-2. Nämnvärt är att detta innebar, att de spelade en match som slutade med över 2,5 mål för första gången på åtta raka matcher.

Chinandega å andra sidan placerar sig på sjätteplatsen. Liksom dagens hemmalag, är det också värt att påpeka att Chinandega tillhör de lagen som har spelat de allra målfattigaste matcherna under denna säsongen. Det mesta pekar på att hemmalaget kommer vinna, men satsar istället på målmarknaden där oddsen känns lite väl höga när det gäller 2,5-måls-linan.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,99 @ betsson.

  • Match: Jalapa – Chinandega
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,99 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 00:00, 6/4

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!