Ferretti – Managua

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Ferretti gjorde en strålande match senast i kvartsfinalspelet. Hemmalaget kommer naturligtvis plocka med den goda formen till semifinalen. Gästande Managua lär få svårt att försvara sig mot Feretti. Samtidigt är Ferretti sårbara bakåt, och möter det kanske bästa laget i Nicaragua. Hemmalaget plockade fjärdeplatsen och kammade hem 30 poäng. I kvarten vann laget med 5-1 mot Jalapa.

Managua avslutade ligan med att vinna fyra raka matcher, där segersiffrorna skrevs till 2-1 mot Ocotal, 1-0 mot Sabanas, 6-1 mot Jalapa och just Ferreti med 1-0. Det är nästan aldrig som Managua kliver av en fotbollsplan utan att ha gjort något mål i matchen. Samtidigt ska vi komma ihåg att dagens hemmalag, inte på något sätt ska underskattas Jag tror att favoritskapet bör ligga på Ferretti som har hemmaplan.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,80 @ bet365.

  • Match: Ferretti – Managua
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 03:00, 27/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar