Grodno – Belshina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Neman Grodno placerar sig på niondeplats i vitryska ligan. Under deras inledning av säsongen, har hemmalaget lyckats plocka en seger på tre spelade matcher. På hemmaplan tog man trepoängaren och troligtvis lär det bli en liknande matchbild här. Hemmalaget går givetvis för vinsten, medan Belshina Bobruisk stretar emot. Denna matchbild förväntas också här och ligger därav till grund för kvällens spel.

Belshina Bobruisk hittas på jumboplatsen. Laget gjorde mål i den första matchen mot Minsk, men har därefter varit mållösa i två raka matcher och därmed förlorat. Vad som däremot talar för att Belshina Bobruisk är lite på gång är att man också bara släppt in ett mål per match nu på slutet, varpå det finns lite tillförsikt inför framtiden. Jag tror på en målfattig match.

Jag spelar på under 2,25 mål (Asian Handicap) till 1,63 @ Unibet.

  • Match: Grodno – Belshina
  • Spel: Under 2,25 mål
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 10/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar