Isloch – Belshina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Isloch återfinns på femteplatsen i Vysshaya Liga. Hemmalaget förlorade den förra omgången mot sexan Shakhter Soligorsk med hela 4-0. Trots klubbens storförlust, tror undertecknad att hemmalaget studsar tillbaka direkt och tar tre poäng nu på söndag. Sett över hela säsongen har Isloch varit ett av ligans bästa lag, och upp till förstaplacerade och serieledarna Slutsk är avståndsskillnaden endast fyra poäng.

Belshina har haft en tuff start på säsongen och inför den åttonde omgången innehar man tabellens jumboplacering. Med endast två inspelade poäng på sju matcher, är avståndet upp till säker mark redan nu sju poäng. Om ingen förändring sker hos Bobruisk snart, kommer man åka rakt ner till andraligan igen. När man på söndag ställs mot Isloch blir det svårt att bryta den negativa trenden.

Jag spelar på raka ettan till 1,61 @ Unibet.

  • Match: Isloch – Belshina
  • Spel: Isloch (1)
  • Odds: 1,61 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:30, 10/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar