Belshina – Smolevichy

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Belshina Bobruisk tillhör bottenklubbarna i den vitryska högstaligan. Hemmalaget har tappat fästet och inlett säsongen förskräckligt dåligt. Med tre förluster och ett kryss ser situationen jobbig ut. Förklaringen är lagets väsentliga problem, att göra rösterna hörda rent offensivt. Hemmalaget har bara gjort två mål hittills, varav ett borta mot Neman Grodno. Det behöver dock vända ganska så snart för Belshina.

Smolevichy står på två poäng efter två kryss och två förluster, men det faktum att man bara har gjort ett enda mål framåt säger en del om vilken trubbighet som ändå finns det i det här laget. Det är defensiven som ligger i fokus. Båda lagen lär gå för segern, men med stor försiktighet. Att förlora här vore nästan förödande, då det distanserar laget ytterligare från övriga lag i botten.

Jag spelar på under 2,0 mål (Asian Handicap) till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Belshina – Smolevichy
  • Spel: Under 2,0 mål
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:30, 17/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!