Slutsk – Belshina Bobruisk

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Slutsk har startat säsongen mycket lovande. Segern på bortaplan mot Soligorsk nu senast är såklart väldigt imponerande. Klubbens uddamålsvinst nu senast betyder hopp och förtroende. Hemmalaget har något på gång, och kan även vara med och utmana under säsongen om dem fortsätter som under inledningen. Slutsks fokus måste emellertid vara toppat. Belshina har plockat in två raka kryss.

Belshina har det tufft för tillfället. Jumboplatsen är ett faktum och man har svårt att vinna matcher, för det har man nämligen inte gjort i någon av de fem första ligamatcherna den här säsongen. Kryssen som man tagit de två senare omgångarna kommer dessutom mot bottenlag Neman Grodno och Smolevichi. Det skall dock inte pratas bort helt, trots problem, så är det ett lag som inte kommer ge sig i första taget.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ Unibet.

  • Match: Slutsk – Belshina
  • Spel: Slutsk (1)
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:00, 26/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!