Slätthög – Växjö BoIS

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Slätthög återfinns i småländska fjärdedivisionen. Förgående säsong slutade SBOIF på åttondeplats med 31 inspelade poäng, vilket innebar att hemmalaget, inte var i närheten av kval uppåt till tredjedivisionen eller kvalspel till femtedivisionen. Ikväll gästas Slätthög av Växjö som laget kommer möta under den säsong som kommer. Det bör såklart nämnas att de bör vara favoriter ikväll, vilket oddsen visar.

Växjö BoIS kommer senast från femtedivision där klubben lyckades plocka en seger i kvalgruppen efter att ha vunnit samtliga matcher i gruppspelet. Detta innebär alltså att gästerna har lyckats avancera från sjättedivisionen till femtedivisionen på tre säsonger, såklart imponerande. Samtidigt ska man komma ihåg att det är ett stort steg som laget tar nu och hemmalaget bör såklart ses som favortier.

Jag spelar på raka ettan till 1,49 @ ComeOn.

  • Match: Slätthög – Växjö BoIS
  • Spel: Slätthög (1)
  • Odds: 1,49 @ ComeOn
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:30, 14/4

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar