Taiwan Steel – Taipower

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Taiwan Steel gästas av Taipower under söndagsmorgonen. Taiwan tillhör de första länderna att häva restriktionerna kring fotboll, därmed serveras andra omgången i deras Premier League. Jag har ingen vidare koll på taiwanesisk fotboll och här liras statistikspel. Vanligtvis när det gäller Taiwan, spelar de ofta lugna första halvlekar. Lager kommer nu senast från seger borta mot Ming Chuan University.

Taipower vann även dem sin första match för säsongen. Gästerna bortasegrade Taipei Tatung med 2-3. Här blir det att kolla på statistik. Jag tror på en mer tillknäppt tillställning med två formstarka lag. I första omgången fick åskådarna se en lugn första halvlek när Taipower tillslut vann med 3-2. Fyra av målen i andra halvlek när det fullkomligt exploderade. Jag tror inte lagen kommer spela lika aggresivt här idag.

Jag spelar på under 4,0 mål (Asian Handicap) till 1,82 @ bethard.

  • Match: Taiwan Steel – Taipower
  • Spel: Under 4,0 mål (AH)
  • Odds: 1,82 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 10:00, 19/4

SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!