Taiwan Beer – Yulon Dinos

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Taiwan Beer slutade på förstaplats i gruppspelet och under slutspelet har klubben vilat. Själva slutspelet spelades mellan Yulon Dinos och Pauian, där Yulon vann tre raka matcher. Naturligtvis en imponerande insats. Mest imponerad är jag över att Yulon Dinos, nästan snittade 100 poäng per match. Taiwan Beer är Taiwans bästa basketlag, som släpper in minst poäng, Morgondagens finalmöte blir sannerligen kul.

Yulon Dinos passar Taiwan Beer bra, eftersom gästerna är offensiva, vilket innebär att luckor kommer att uppstå i defensiven. I semifinalen spelade Yulon Dinos lysande, där de besegrade Pauian med 103-90 hemma, sedan 91-89 borta och slutligen 100-85 hemma. Yulon Dinos öste in poäng men släppte också in en hel del, vilket de också kommer att göra mot Taiwan Beer. Förväntar mycket poäng här.

Jag spelar på över 169 poäng till 1,84 @ bethard.

  • Match: Taiwan – Yulon
  • Spel: Över 169 poäng
  • Odds: 1,84 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 11:00, 21/4

SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!