Taiwan Beer – Yulon Dinos

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Taiwan Beer slutade på förstaplats i gruppspelet och under slutspelet har klubben vilat. Själva slutspelet spelades mellan Yulon Dinos och Pauian, där Yulon vann tre raka matcher. Naturligtvis en imponerande insats. Mest imponerad är jag över att Yulon Dinos, nästan snittade 100 poäng per match. Taiwan Beer är Taiwans bästa basketlag, som släpper in minst poäng, Morgondagens finalmöte blir sannerligen kul.

Yulon Dinos passar Taiwan Beer bra, eftersom gästerna är offensiva, vilket innebär att luckor kommer att uppstå i defensiven. I semifinalen spelade Yulon Dinos lysande, där de besegrade Pauian med 103-90 hemma, sedan 91-89 borta och slutligen 100-85 hemma. Yulon Dinos öste in poäng men släppte också in en hel del, vilket de också kommer att göra mot Taiwan Beer. Förväntar mycket poäng här.

Jag spelar på över 169 poäng till 1,84 @ bethard.

  • Match: Taiwan – Yulon
  • Spel: Över 169 poäng
  • Odds: 1,84 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 11:00, 21/4

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar