Kuktosh – Khujand

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Kuktosh hade tre poängs marginal till kvalplats och Khatlon under förra säsongen. Klubben avslutade säsongen med en 3-5-seger på bortaplan och de säkrade spel i högstaligan. Efter två spelade matcher av denna säsong är de fortsatt obesegrade. Hemmalaget inledde säsongen med att spela 0-0 hemma mot Regar-TadAZ, detta möte följdes upp med en 3-0-seger borta mot Istaravshan.

Khujand slutade å sin sida på en andraplacering bakom dominanta Istiklol. Efter två spelade omgångar av årets upplaga har man inlett med en seger och en förlust. Den första omgången slutade i en 3-1-seger på bortaplan, följdes upp med uddamålsförlusten nu senast på hemmaplan. I de senaste mötena mellan klubbarna, har varit målrikt och tre av fyra matcher har slutat med minst tre mål.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,57 @ bet365.

  • Match: Kuktosh – Khujand
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 22/4