Sputnik – Mikashevichi

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sputnik tar emot Granit Mikashevichi hemma på Central Stadium under söndagen. Hemmalaget har imponerat mest under de två första omgångarna. Sputnik har en bra säsongsinledning. De hittas på en stabil sjätteplats, med fyra inspelade poäng. Laget spelade 1-1 i premiären mot Smorgon och tog sedan en stark 0-1-seger över Oshmyany i den andra omgången. Hemmaplansfördel talar för Sputnik här idag.

Granit Mikashevichi packar väskorna och reser till staden Rechytsa inför söndagens batalj. Bortalaget stod för en stabil fjolårs säsong där de slutade på en niondeplats. Men starten på den här säsongen kan laget inte alls vara nöjda med. De står just nu på två raka förluster efter två omgångar. Ett facit som i för sig sätter dem på en lindrig tiondeplats med tanke på att flera klubbar fått poängavdrag inför säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 1,43 @ NordicBet.

  • Match: Sputnik – Mikashevichi
  • Spel: Sputnik (1)
  • Odds: 1,43 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 14:00, 3/5

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar