Lokomotiv Gomel – Minsk

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Lokomotiv Gomel återfinns på fjärdeplats i Pershaya Liga. Hemmalaget har plockat sju pinnar på tre spelade matcher. Med alla poängavdrag i vityska ligaspelet, totalt fem lag som har någon form av avdrag inför säsongen är det naturligtvis viktigt att hålla koll på förutsättningarna på allvar. Åskådaren ska givetvis inte stirra sig blind på andraligans tabellsituation. Lokomotiv drabbades emellertid inte.

Krumkachy Minsk går starkt och gästerna ligger i skrivande stund på tredjeplatsen i ligaspelet med sju inspelade poäng. Man kan faktiskt gå upp som serieledare om man vinner måndagens enda möte i vitryska Division 1. Det kan i för sig Lokomotiv Gomel också, och med två så formstarka lag riktar vi jag in mig på målmarknaden. Det känns som två formstarkt offensiva lag och jag räknar med många mål.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,62 @ Unibet.

  • Match: Gomel – Krumkachy
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,62 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 17:00, 11/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar