Dukla Praha – Jihavla

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dukla Praha tar emot Vysocina Jihlava. Majoriteten är bekantare med hemmalaget som tillhörde den tjeckiska högstaligan förra säsongen, men efter ett vekt ligaspel, var nedflyttningen ett faktum. Klubben hittas på femteplatsen i en jämn tabell och jagar de eftertraktade topp tre-placeringarna. På måndagen har man ett ypperligt tillfälle att knappa in på den absoluta toppen mot tvåan Vysocina Jihlava.

Jihlava är som dag och natt när det kommer till hemma och bortamatcher. Gästerna har vunnit samtliga nio hemmamatcher i ligaspelet. De har alltså tagit hela 27 av deras 35 poäng hemma, ett facit som även visar upp deras svaga form på resande fot. Men undertecknad tror att gästerna hittar nätet under måndagskvällen. De har löst BLGM-spelet i tolv av deras 13 senaste ligamatcher.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,55 @ Unibet.

  • Match: Dukla Praha – Jihavla
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,55 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 25/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar